Понад 200 дітей вже прийняли участь у програмі КСК «ВІТРИЛА НАДІЇ» у червні 2018 року.
КСК «Вітрила надії» стартував 3 червня у м.Нікополь. Понад 70 дітей та підлітків з Нікополя та інших міст Дніпропетровщини познайомилися з героями «Суперкниги». Це діти з церков та прийомних родин, їх невіруючі друзі та знайомі. Дехто з них раніше не покидав домівку на такий час і відстань без батьків. Ми вперше проводили виїзний КСК у форматі 3/24 на території бази відпочинку з переважною більшістю місцевих служителів. Завдяки цьому була можливість глибше перебувати у хвалі та поклонінні, провести майстер-класи, конкурс талантів, лотерею, останній вогник, стрибати на батуті. Кожного вечора дивилися широкоформатні мультфільми. Нас вже чекають з п’ятиденною програмою.

Наступним був район Довгинцево в м.Кривий Ріг. Коли на відкриття завітало 3 загони із пришкільного табору, наші підлітки-служителі аж занепокоїлися. Історію про Йону вперше подивилося понад 40 дітей. Сиділи по 2-3 на стільці. Місця для такої кількості виявилось недостатнім, щоб повноцінно надати служіння, тому залишилися до останнього дня самі стійкі. Ми мали змогу виходити з дітьми у Залізничний парк та вокзал, проводити квести, гратися на дитячому майданчику, фотографуватися.

До с.Новобратське Херсонської області потрапили завдяки тому, що місцевіслужителі (баптисти, між іншим) посиділи 8 березня у Широківській кав’ярні нашої сестри та дізналися про літні виїзди КСК. Підтримували зв'язок по телефону, познайомилися тільки ввечері, перед початком програми. Невеличка громада вирішила частувати дітей (а їх було 28) повноцінними обідами та пригощати пирогами/компотами власного приготування. Вихованці дитячого садочку приходили пострибати на батуті. Дуже теплий прийом, запрошення на літо 2019. До речі, їх страусина ферма знаходиться на березі Інгульця, є багато місця для наметового табору, можливість підключитися до електрики.

Червневі пригоди завершилися у Закарпатті, де на території школи для ромів збиралося понад 60 дітей, не враховуючи татусів та мамочок з дітьми до трьох років. Наші дівчата демонстрували мультики, витанцьовували разом із ними, співали, молилися, гралися, стрибали на батуті. Були свідчення про зцілення одразу після молитви. Головне те, що троє підлітків прийняли рішення служити дітям. До речі, ця ромська церква відбудовує нове приміщення, 2 рази на тиждень кормить дітей з трущоб. І будуть з вересня у ці дні працювати з ними по програмі «Суперкнига».

Дякую кожному, хто підтримував у молитві, фінансово, приймав участь у підготовці і проведенні таборів. «Головні виконавці» - Тетяна і Даша Кабанець, Катерина, Максим, Даша Степанови, Софія Латишева, Руслана Величко, Настя Красовська, Поліна Бурлака, Валентина Гребенюк, Андрій Різник. Дякую Оксані Горбуновой за чудові майстер-класи у Нікополі.

Друзі, проектор і батут приносять свято дітям. Слава Господу, що ви відгукнулися і внесли свою лепту.

Ми прямуємо далі, знаючи, що маємо надійний тил!

Керівник КСК Жанна Латишева